GRATIS advies

Bij ontslag of arbeidsconflict vraag je je af wat te doen. Hoe stel ik mijn recht op WW zeker? Hoe benader ik mijn werkgever? Heb ik aanspraak op en hoe bereken ik een ontslagvergoeding? Het is echter niet eenvoudig om de juiste antwoorden te vinden voor uw persoonlijke situatie. Daarom bied deze site en de specialisten er achter u graag een vrijblijvend persoonlijk advies aan.

Daar zijn we voor, om u verder te helpen.

U bereikt ons op: 0297-310101 (Surplus)

Het staat u vrij om gratis en vrijblijvend uw situatie of vraag voor advies aan ons voor te leggen. Het contact is strikt vertrouwelijk en word niet geregistreerd.

Wij helpen u bij voorkeur telefonisch en vragen u vriendelijk om ons te bellen. U wordt (indien mogelijk nog dezelfde dag) te woord gestaan door een ervaren en deskundig consultant.

Wij kennen elkaar (nog) niet. Het kan zijn dat u liever onbekend wil blijven. Wij hebben er geen probleem mee als u anoniem contact met ons heeft.

Ondanks onze voorkeur voor persoonlijk contact, kunt u ons uw vraag ook e-mailen via onderstaand formulier. U kunt een terugbelverzoek achterlaten, of uw vraag bij voorkeur kort toelichten.

 

Contactformulier